+373 78374257
Chisinau, Republica Moldova

Orheiul Vechi XCM 2018

ORHEIUL VECHI XCM, 05 mai 2018

La începutul lunii mai, echipa MTB.MD vă oferă ocazia de trăi o experiență MTB cu adevărat încântătoare – Orheiul Vechi XCM 2018. La a 3-a ediție, dorim în continuare să promovăm modul de viață activ și sănătos, ciclismul și împrejurimile deosebit de pitorești care le avem în țară. Orheiul Vechi XCM 2018 este o competiție de ciclism de tipul mountain bike cross country marathon (XCM), destinată oricărui ciclist profesionist sau amator.

05 Mai 2018

Orheiul Vechi, Republica Moldova. Complexul muzeal Orheiul Vechi este amplasat în valea Răutului, un afluent de dreapta al Nistrului, pe teritoriul comunei Trebujeni din raionul Orhei al Republicii Moldova. Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi care are un statut special și constituie cel mai important sit cultural din Republica Moldova, aflându-se și în procesul de nominalizare pentru a fi înscris în Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO. Caracterul pitoresc al văii este accentuat de trei meandre (Mihăilașa, Peștera, Butuceni) de o rară frumusețe și de o originalitate deosebită. O atracție turistică incontestabilă reprezintă beciurile din Brănești, situate într-o zonă frumoasă de pădure, în preajma Orheiului Vechi. Pivnițele din Brănești se întind pe o distanță de 58 km la adîncime de 60 m sub pămînt și au o suprafață de 75 ha. Aici se află una din cele mai mari vinării și depozit de vin din Republica Moldova. Asortimentul vinurilor include peste 180 de soiuri de vin alb și roșu și 7 mărci de colecție.

Cazare: Există posibilități de cazare gratuită în campingul care îl vom amenaja în zona de Start/Finiș(revenim cu detalii), dar puteți opta și pentru cazare la pensiunile din Orheiul Vechi.

Dacă aveți întrebări legate de eveniment ne puteți scrie pe adresa mtb.moldova@mail.ru sau să ne lăsați un mesaj pe pagina de facebook: MTB.MD

Cu siguranță, la final toți vom rămâne cu o amintire de neuitat.
Vă așteptăm!

Înscrieri: http://mtb.md/orheiul-vechi-xcm-2018/#inscriere

Evenimentul «Orheiul Vechi» XCM 2018
Regulament in limba Romana:

1) Regulament competitional.
Evenimentul «Orheiul Vechi» XCM 2018 reprezintă o competiție pe biciclete MTB disciplina cross-country și cursele la rezistență. Scopurile și obiectivele — promovarea ciclismului în Moldova, în special MTB. Identificarea celor mai puternici și menționarea categoriilor Mountain Bike cu premii și medalii meritate.
2) Organizare.
Concursul va fi organizat de clubul sportiv de ciclism MTB.MD cu sprijinul Consiliul Raional Orhei.
Partenerii:

băutură energetică Red Bull
Nutriție sportivă Sport Market
Pensiunea care se află pe malul râului Raut şi în apropierea complexului arheologic Orheiul Vechi — Vila Roz
Media partner – Orheianca.eu bloggerita Svetlana Matvievici
Bicycle salon – Daac Velo Sport
Asistenţă pe traseu: Clubul sportiv de off road Kamikadze Mikola

3) Locul și data cursei, Harta.
Maratonul «Orheiul Vechi XCM 2018″ va fi desfășurat în raionul Orhei pe teritoriul complexului turistic .

Programul zilei:
09:00 – 10:30 Înregistrarea și livrarea pachetelor de start!
10:30 – 10:55 Brifing informațional.
10:55 – Alinierea participanților
11:00 – Start, Tura lungă
11:15 – Start, Tura scurtă
11:30 – Start, Fun – 19km.
17:00 – 17:20 Controlul rezultatelor
17:20 – Premierea

Locul startului:
Trebujeni, Orheiul Vechi

Detalii despre traseu lung: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=vhiooczhpcsvibvz

Detalii despre traseu scurt: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=whemmnghzxbmnehu

Calendarul competițiilor și ora de start este aceiaș, dar poate fi schimbată de către echipa de arbitri în caz de forță majoră.

4) Forța majoră (forță majoră)
În cazul apariţiei fors majorului (meteo, social, politic ş.a.) care ar pune în pericol desfășurarea competiției, cursa poate fi întreruptă, anulată sau amînată pe un termen stabilit de organizatori. În acest caz protocolul final se va completa în baza rezultatelor la momentul luării deciziei de anulare.Ploaie, vânt slab nu sunt circumstanțele în care cursa poate fi anulată.

5) Categorii pentru participanți:
Categoriile participanților vor fi împărțite în funcție de vârstă și distanță
Traseu lung:
18-29
30-39
40-49
50+
Fete

Traseu scurt:
15-17 (Important !!! participanții cu vârsta sub 18 ani vor parcurge numai cercul mic și numai cu acordul unui din părinte, în formă scrisă!)
18-29
30-39
40-49
50+
Fete
În cazul în care într-o anumită categorie se vor înregistra mai puțin de 5 participanți, această categorie, se comasează în mod automat cu cea mai apropiată categorie de vârstă.

6) Admiterea pentru participare la cursă.
La start se admit participanţii cu vîrsta mai mare de 15ani pe biciclete 26, 27.5, 29 inci. Organizatorii au dreptul de a interzice participarea pe bicicletă a cărei stări tehnice nu corespunde normelor. Casca de protecție este obligatorie. Accesul la competiţii se acordă numai după prezentarea chitanţei de plată şi numai cu numărul primit de la organizatori. Fiecare ciclist își asumă propria responsabilitate pentru starea sa de sănătate, corectitudinea acţiunelor sale pe tot parcursul cursei. Aceste puncte sunt stipulate în documentul semnat la primirea numărului.
Persoanele care nu au atins vârsta majoratului pot participa la competiții numai cu acordul( în formă scrisă )a părinților sau a antrenorului.

*** Înregistrarea participanților –
Taxa de participare depinde de data plății !!!

7) Taxa de înscriere:

1 martie – 18 martie = 150 lei
19 martie – 1 aprilie = 200 lei
2 aprilie – 16 aprilie = 250 lei
16 aprilie – 4 mai = 300 lei
5 mai(ziua concursului) = 350 lei

ATENȚIE!!! Preînscrierea se validează pentru fiecare concurent numai cu condiția achitării taxei de participare.

Momentan, plata pentru înscriere se poate face în următoarele puncte:
1. Salonul de biciclete GIANT, pe adresa: Chișinău, Bd. Moscova 9/1.

2. Magazinul de echipamente pentru turism, odihnă activă și sporturi extreme X-Style pe adresa: mun. Chisinanu, bd. Grigore Vieru 27. www.x-style.md

3. Sport Market. IronMaxx® Nutrition – Official Distributor in Moldova pe adresa Vasile Alecsandri 84, Chișinău. www.sportmarket.md

4. Transfer pe card, www.transfer.md, Dovicenco Eduard,, 5574840293807735 – Mastercard.

5. La orice filiala Moldindconbank SA puteti efectua un transfer in contul A.O.Clubul Sportiv de Ciclism ” MOUNTAIN BIKE” din Moldova, cod fiscal: 1016620000701, IBAN: MD63ML000000002251949352 MOLDMD2X349 fil.Ciocana

Pentru validarea înscrierii este necesară trimiterea dovezii plații, pentru aceasta va rugam sa faceti o poza a chitantei primite la banca sau confirmarea platii via transfer.md si sa o expediati pe adresa: mtb.moldova@mail.ru

După achitare veți primi un talonaș unde va fi indicată Familia participantului,data achitării și suma respectivă . Acest talonaș va folosi drept dovada achitării și va fi prezentat în ziua startului pentru a primi pachetul de start cu toate necesare.
La fel în baza talonașelor va fi efectuată loteria, unde se vor pune în joc diferite premii și cadouri de la sponsori și parteneri de proiect.

8) Premierea.
Premiile vor fi atribuite la finalul cursei. Vor fi menționate primele cinci locuri din fiecare categorie cu medalii și diplome, precum și premii de la sponsori.

9) Mass-media.
Suport informațional al cursei saiturile MTB.MD, Sporter.md
precum și rețeaua de socializare Facebook de pe pagina clubului MTB.MD. On-line înregistrarea la cursă are loc pe site-ul www.MTB.md. După încheerea cursei numărul de participare la competiție rămâne în posesia biciclistului.

10) mareșali, arbitri și voluntari.
a) Mareșali: Mareșali sunt oameni a caror sarcina este de a marca unele porțiuni ale traseului și de a ajuta arbitrii, precum și asamblarea echipamentelor.Iar la sfîrșitul competiției strîngerea echipamentelor și bandei de marcaj. În funcție de complexitatea cursei, numărul mareșalilor poate varia.
b) Arbitrii: Arbitrul este obligat să monitorizeze buna desfășurare a cursei, în care toți participanții sunt egali în fața regulilor, notînd informația de care au nevoie și să sugereînd la rîndul lor informații participanților atunci când este necesar. Arbitrii țin în permanență legatura cu medicul, cu organele de protecție, precum și cu organizatorii evenimentului, cu ajutorul telefoanelor mobile alocate,stațiilor de radio etc. Decizia arbitrilor principali este incontestabilă.Orice participant poate face o contestație împotriva altui participant care nu a respectat regulile competiției sau împotriva oficialilor.Contestația se va depune la Race office, în scris ,în maxim 15 min.de la afișarea rezultatelor complete provizorii.Rezolvarea contestației se va face în următoarele 30 minute.

11) Startul cursei.
Startul cursei are loc numai după pregătirea deplină a tuturor participanților și organizatorilor.
Pentru toate categoriile de participanți startul va fi unic .

12) Timpul pentru cursă și distanța.
Distanta cursei va fi anunțată în prealabil cu cel puțin 2 săptămâni înainte de start. Vor fi organizate 2 ture (cercuri).Tura mare pentru sportivi cu experiență și puternici, și tura mică pentru începători și cei care nu sunt siguri că vor parcurge distanță de mari dimensiuni.Timpul cursei este oprit după finișarea ultimului participant.
————————–————————–——–

————–
Положение на русском языке:

1) Общee положение.
Мероприятие «Orheiul Vechi XCM 2018» относится к велосипедным гонкам МТБ по кросс-кантри и к гонкам на выносливость. Цели и задачи — популяризация велосипедного спорта в Молдове, в частности МТБ. Выявление сильнейших и присваивание разрядов в категории Маунтинбайк.

2) Организация.
Соревнования организует вело клуб MTB.MD
При помощи партнёрской и спонсорской поддержке:
Магазин туристического и профессионального снаряжения X-style
Спортивный портал Sporter.md.
Енергетический напиток Red Bull.
Магазин спортивной электроники Garmin Moldova.
Системы видео наблюдения и охраны Exterior Security Systems.
Питьевая вода „Apa Branesti”
Республиканский волонтерский центр Volunteer Center RVC
Магазин спортивного питания Sport Market
Фитнес центр City Fitness
Наша техническая поддержка, помощь и наши спонсоры вело сервисBike Time
Гостевой дом расположеный на реке Реут, рядом с археологическим комплексом Старый Орхей — Vila Roz
Компания – Gas Natural Fenosa Moldova
Медиа партнёр – Orheianca.eu bloggerita Svetlana Matvievici
Вело салон – Daac Velo Sport

3) Место и сроки проведения, карта гонки.
Марафон «Orheiul Vechi XCM 2018» проходит по территории района Оргеев, и историко-археологическому комплексу Старый Оргеев
Старт – финиш – Trebujeni, Orheiul Vechi
https://www.gpsies.com/map.do?fileId=vhiooczhpcsvibvz
https://www.gpsies.com/map.do?fileId=whemmnghzxbmnehu

Программа дня:
09:00 – 10:30 Регистрация и выдача стартовых пакетов!
10:30 – 10:55 Короткий брифинг.
10:55 – Построение
11:00 – Старт Большой круг
11:15 – Старт Малый круг
11:30 – Старт Fun 19 km
17:00 – 17:20 Проверка результатов
17:30 – Награждение

Календарь соревнований и время старта являются неизменными, но могут быть скорректированы судейской коллегией при форс-мажорных обстоятельствах.

4) Обстоятельства непреодолимой силы (форс-мажор)
В случае возникновения обстоятельств непреодолимой силы (погодных, социальных, политических и т.д.), таких, что проведение соревнований может стать опасным, гонка может быть прервана или перенесена. Таковыми обстоятельствами стоит считать: ураган, наводнение, апокалипсис.
Дождь, небольшой ветер, и даже ливень не являются обстоятельствами по которым гонка может быть отменена.

5) Категории участников:
Категории участников будут разделены по возврасту и дистанции

Большой круг: 77км 1100м набор.
18-29
30-39
40-49
50+
Девушки

Малый круг: 45км.
15-17 (Важно!!! участники до 18 лет допускаются только на Малый круг!)
18-29
30-39
40-49
50+
Девушки.

Если в какой-то категории не набирается 5 участников, то зарегистрированные в данную категорию участники, автоматически будут присвоены к ближайшей по возрасту категории.!!!

6) Допуск к участию в гонке.
К участию в гонке допускаются все лица старше 15 лет, независимо от уровня подготовки, национальности и пола.К старту допускаются участники на велосипедах МТБ с колесами 26, 27.5 и 29 дюймов,имеющие исправные тормоза на оба колеса и приспособленных для участия в соревнованиях по пересеченной местности. Организаторы оставляют за собой право не допустить участника на велосипеде, техническое состояние которого не соответствует общепринятым нормам!.
Наличие шлема — обязательно!!!
Лица, не достигшие совершеннолетия могут быть допущены при письменном разрешении родителей, либо тренера. Допуск к участию осуществляется лишь при наличии номера, который выдаётся при регистрации у судейского столика.

*** Регистрация участников – http://mtb.md/orheiul-vechi-xcm-2018/
Стоимость участия зависит от дня Оплаты !!!

7) Стартовый взнос.

Cтартовый взнос можно оплатить в:
1) магазине туристического снаряжения X-style по адресу Гр. Виеру, 27
2) в магазине спортивного питания Sport Market по адресу В.Александри, 84
3) в магазине велосипедов Giant и сопутствующих товаров по адресу бул. Москова 9/1
4) Credit Card P2P Transfer: www.transfer.md Dovicenco Eduard,, 5574840293807735 – Mastercard.
5) Moldindconbank SA, A.O.Clubul Sportiv de Ciclism ” MOUNTAIN BIKE” din Moldova, cod fiscal: 1016620000701, IBAN: MD63ML000000002251949352 MOLDMD2X349 Ciocana

При оплате, вы получите специальный талон, где будут указаны Ваши инициалы, а также дата и сумма оплаты. Данный талон необходимо будет сохранить до старта марафона, так как выдача стартовых пакетов будет происходить только при его наличии!!! это ВАЖНО !

8) Награждение.
Награждение происходит по окончанию гонки. Награждается первая пятёрка в каждой категории, медалями и грамотами, а также призами от спонсоров.

9) Средства Массовой информации.
Информационное сопровождение гонки на сайтах MTB.MD, Sporter.md а также в социальной сети Facebook на странице клуба МТБ.МД. Он-лайн регистрация гонки проходит на сайте www.MTB.MD. Номер участника после окончания соревнования остаётся у гонщика.

10) Маршалы, судьи и волонтёры.
а) Маршалы: Маршалы являются люди, в чьи обязанности входит разметка трассы, помощь судьям, а также сборка аппаратуры,и разметочной ленты. В зависимости от сложности проведения гонки, кол-во маршалов может варьироваться.
б) Судьи: Судья обязан следить за правильным проведением гонки, в которой все участники будут равны перед правилами, записывать нужную информацию а также при необходимости подсказывать гонщикам ту или иную информацию. Судьи поддерживают стороннюю связь с доктором, охраной а также организаторами, при помощи выделяемых моб. телефонов рации, и т.д. Решение главного судьи непререкаемо.!

11) Старт гонки.
Старт гонки происходит лишь при полной готовности всех участников и организаторов.

Гонщики всех категорий стартуют одновременно.

12) Время гонки и дистанция.
Дистанция гонки объявляется заранее не менее чем за 2 недели до старта. Будет организовано 2 круга. Большой круг для опытных и сильных спортсменов, и малый круг для начинающих и тех кто не уверен что осилит большой. Время гонки определяется последним участником.

Ближе к мероприятию будут организованы просмотровые тренировки трассы! а также чистка и уборка – подготовка !

Înscrierile sunt închise!

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE,

SE POT FACE ÎNSCRIERI ȘI ÎN ZIUA EVENIMENTULUI, 5 MAI, ÎNTRE ORELE 09:00 – 10:00.

 

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ЗАКРЫТА!

ТЕ КТО НЕ УСПЕЮТ ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ ОНЛАЙН,
СМОГУТ ЭТО СДЕЛАТЬ В ДЕНЬ СТАРТА 5 МАЯ, ТОЛЬКО В СЛУЧАЕ,
ЕСЛИ НЕ БУДУТ ИЗРАСХОДОВАНЫ ВСЕ 200 МЕСТ ДЛЯ УЧАСТИЯ.

 

Taxa de participare:
martie – 18 martie = 150 lei
19 martie – 1 aprilie = 200 lei
2 aprilie – 16 aprilie = 250 lei
16 aprilie – 4 mai = 300 lei
5 mai(ziua concursului) = 350 lei

ATENȚIE!!! Preînscrierea se validează pentru fiecare concurent numai cu condiția achitării taxei de participare.

Momentan, plata pentru înscriere se poate face în următoarele puncte:
1. Salonul de biciclete GIANT, pe adresa: Chișinău, Bd. Moscova 9/1.

2. Magazinul de echipamente pentru turism, odihnă activă și sporturi extreme X-Style pe adresa: mun. Chisinanu, bd. Grigore Vieru 27. www.x-style.md

3. Sport Market. IronMaxx® Nutrition – Official Distributor in Moldova pe adresa Vasile Alecsandri 84, Chișinău. www.sportmarket.md

4. Transfer pe card, www.transfer.md, Dovicenco Eduard,, 5574840293807735 – Mastercard.

5. La orice filiala Moldindconbank SA puteti efectua un transfer in contul A.O.Clubul Sportiv de Ciclism ” MOUNTAIN BIKE” din Moldova, cod fiscal: 1016620000701, IBAN: MD63ML000000002251949352 MOLDMD2X349 fil.Ciocana

Pentru validarea înscrierii este necesară trimiterea dovezii plații, pentru aceasta va rugam sa faceti o poza a chitantei primite la banca sau confirmarea platii via transfer.md si sa o expediati pe adresa: mtb.moldova@mail.ru

Daţi join la eveniment ca sa fiţi la curent cu ultimele noutăţi : https://www.facebook.com/events/1989529681311021/

Participianti XCM Orheiul Vechi 2018

Nr. Nume Prenume Țara Oraș Mărime tricou*: Categorie*: Echipa
1 Ciumer Maxim Moldova Chisinau S Tura lungă: 30-39 MTB.MD
2 Cotiga Tatiana Moldova Chisinau XS Tura lungă: Fete MTB.MD
3 Eduard Dovicenco Moldova Chișinău S Tura lungă: 40+ MTB.md
4 Denis Savciuc Chisinau Moldova M Tura scurtă: 30-39
5 Revulet Oleg Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
6 Serghei Cepoi Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
7 Max Cabanov Moldova Anenii Noi XL Tura lungă: 30-39 alcocrossmd
8 Budeci Ruslan Moldova Chisinau XL Tura scurtă: 30-39
9 Roman Burmistr Moldova Chisinau M Tura scurtă: 40-49
10 Usik Nicolai Moldova Chisinau L Tura scurtă: 18-29 TrailPark Valea Morilor
11 Cocorin Dmitrii M Tura scurtă: 18-29
12 Гронская Анастасия MD Chisinau S Tura scurtă: Fete Trail Park Valea Morilor
13 Nicolae Ghimbovschi Rep. Moldova Chisinau M Tura lungă: 30-39 Endava
14 Colesciuc Dmitri Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
15 Alexandru Juravliov M Tura scurtă: 30-39
16 Pacalev Alexandru Moldova Chisinau M Tura lungă: 30-39 MTB.MD
17 Stanislav Bilas Moldova Chisinau S Tura scurtă: 30-39 MTB.MD
18 СЕРГЕЙ НАПАРЧУК Молдова Тирасполь S Tura scurtă: 50+
19 Untilov Ion Moldova Chisinau S Tura scurtă: 30-39
20 Nic Orman Moldova Chisinau M Tura lungă: 30-39
21 Nicolaev Alexandr Moldova Anenii Noi L Tura scurtă: 30-39 AlcocrossMD
22 Aprodu Petru R. Moldova Botanika M Tura lungă: 40+ MTB.md
23 Topal Dmitri Moldova Chisinau S Tura lungă: 18-29 Trail Park, Bike Time
24 Durlesteanu Artur Chisinau Moldova M Tura scurtă: 18-29 Trail Park Valea Morilor
25 Евтодиенко Сергей Молдова Рыбница S Tura scurtă: 40-49
26 Rotari Anna Moldova Chisinau S Tura scurtă: Fete
27 Назаров Константин Молдова Кишинев M Tura scurtă: 18-29
28 Ungurean Xenia Moldova Chisinau XS Tura scurtă: Fete
29 Gritco Nicolae Moldova Chisinau M Tura lungă: 18-29 TrailPark”ValeaMorilor”
30 Maxim Reabuha Chisinau Moldova S Tura lungă: 18-29
31 Babaev Denis Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39 MTB.md
32 Novicov Andrei Moldova Chişinău M Tura scurtă: 15-17 NMS
33 Олег Горшенёв Transnistria Tiraspol M Tura scurtă: 30-39 Tiraspol Racing Team
34 Scafaru Grigorii R.Moldova Chisinau L Tura scurtă: 40-49
35 Racovschi Alexandr Chisinau Chisinau S Tura scurtă: 18-29
36 Vîșinschi Sergiu Republica Moldova Chisinau S Tura scurtă: 18-29
37 Balaban Vadim Moldova Orhei L Tura lungă: 18-29 Uroboros
38 Беженарь Дмитрий Moldova Chisinau M Tura lungă: 30-39 Trail Park Valea Morilor
39 Цымбаларь Дмитрий Молдова Кишинёв L Tura scurtă: 18-29
40 Smirnov Yuriy Ukraine Odessa M Tura lungă: 30-39
41 Maslii Kostiantyn Ukraine Odessa L Tura lungă: 30-39
42 Aliev Ruslan Ukraine Rozdilna L Tura lungă: 30-39 Lesodrom team
43 Konovalov Vladimir Ukraine Odessa M Tura lungă: 30-39 DDR Cycling
44 Бендик Андрей Украина Одесса M Tura lungă: 40+
45 Lomakin Nikita Moldova Chisinau M Tura scurtă: 15-17 Uroboros
46 Moșnin Egor Moldova Chișinău M Tura scurtă: 18-29 Dream team!!))
47 Khomenko Roman Ukraine Odessa XL Tura lungă: 30-39
48 Zakirov Renat Moldova Chisinau M Tura lungă: 18-29 Uroboros
49 Banaru Sergiu Republica Noldova Soroca M Tura lungă: 30-39
50 Cobzac Serghei Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29
51 Орлинский Андрей Молдова Рыбница M Tura scurtă: 30-39
52 Arhip Nicolae Moldova Chișinău L Tura scurtă: 18-29
53 OSADCII MAXIM Republica Moldova Chișinău M Tura scurtă: 18-29
54 Mogildea Danil Moldova Chisinau S Tura scurtă: 15-17 MTB.MD
55 Дмитрий Соколов Украина Одесса S Tura lungă: 18-29 MTB InAction
56 Ткаченко Александр Приднестровье Тирасполь XS Tura scurtă: 15-17 СДЮШОР №3
57 Chilaru Maxim Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
58 Rata Alexei RM Chisinau XL Tura scurtă: 30-39
59 Alexandr Turceaninov Moldova Tiraspol L Tura lungă: 30-39 Tiraspol Race Team
60 Saharilenko Pavel Ukraine Odessa M Tura lungă: 40+
61 Shevchenko Oleksandr Odessa Odesskaya M Tura lungă: 30-39
62 Vieru Vadim Chisinau Chisinau M Tura lungă: 30-39 Restart
63 Цветков Сергей Kishinau Kishinau M Tura scurtă: 30-39
64 Никита Петрушенко Украина Одесса M Tura scurtă: 18-29
65 ASEEVA ELENA Chisinau Chisinau M Tura scurtă: Fete
66 Golban Vladimir Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29 MTB.MD
67 VERLAN ALEXANDRU Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
68 Шова Александр Молдова Кишинев M Tura scurtă: 30-39
69 Chicu Mihai Moldova Chisinau L Tura scurtă: 18-29
70 Macovei Andrei Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29
71 Klimchuk Mykola Раздельная Odessa oblast M Tura lungă: 18-29 Драйв
72 Дан Кондря Молдова Кишинев XL Tura scurtă: 18-29
73 Lapshin Anton Ukraine Odessa M Tura lungă: 30-39
74 Кочук Пётр Moldova Chisinau M Tura lungă: 30-39
75 Pisaru Alisa RM Chisinau M Tura scurtă: Fete
76 Tihon Dorin Moldova Chisinau L Tura scurtă: 18-29
77 Timofeev Evghenii Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39
78 Дерихвист Александр Moldova Новые Анены S Tura lungă: 40-49
79 Andrei Lisnic Moldova Chisinau L Tura scurtă: 18-29
80 Naumenko Sergey Ukraine Odessa M Tura lungă: 18-29 Duke Cycling
81 Sirochii Alexandr Moldova Chisinau M Tura scurtă: 50+
82 Lee Iulia Moldova Chisinau M Tura scurtă: Fete
83 Мамайский Олег Mолдова Кишинев XL Tura lungă: 30-39 UROBOROS
84 Pan Mark Ukraine Odessa L Tura scurtă: 18-29 Honey Badger
85 Колесников Роман Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29
86 Alexandru Prasolov Moldova Chișinău M Tura lungă: 50+
87 Igor Gore Moldova Chișinău S Tura lungă: 50+
88 Alexandru Șvidchi Moldova Chișinău L Tura lungă: 50+
89 Serghei Cebotariov Moldova Chișinău L Tura lungă: 50+
90 Загвоздкин Леонид Молдова Кишинёв M Tura lungă: 30-39
91 Sporis Vitalie Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39
92 Untilov Alexei Moldova Chisinau S Tura scurtă: 30-39
93 Мороз Александр Молдова Бендеры L Tura scurtă: 30-39
94 Cornel Spinu Moldova Chisinau M Tura scurtă: 40-49
95 Garibean Arman Кишинёв Молдова M Tura scurtă: 18-29
96 Zubaniuc Anatolii Moldova Chisinau S Tura lungă: 50+
97 Cretu Ioan Romania Vaslui L Tura scurtă: 30-39 Clubul de Ciclism Vaslui
98 Condrea Adrian Romania Vaslui XL Tura scurtă: 40-49
99 Coman Andrei Romania Vaslui L Tura scurtă: 30-39 Clubul de Ciclism Vaslui
100 Senin Voctor Приднестровье Тирасполь S Tura lungă: 18-29 Trail Park „Valea Morilor”
101 Istrate Iulian Romania Barlad M Tura scurtă: 30-39 Alfa Club Ciclism Barlad
102 Rusu Florin Romania Barlad XL Tura scurtă: 30-39 Alfa Club Ciclism Barlad
103 Pintilie Ovidiu Florin Romania Barlad XL Tura scurtă: 50+ Alfa Club Ciclism Barlad
104 Pata Viorel Romania Barlad XL Tura scurtă: 50+ Alfa Club Ciclism Barlad
105 Pavel Nicusor Romania Vaslui L Tura scurtă: 40-49 Clubul de Ciclism Vaslui
106 Bortes Marius Romania Vaslui XL Tura lungă: 30-39 Clubul de Ciclism Vaslui
107 Ciocan Adrian Romania Vaslui L Tura scurtă: 30-39 Clubul de Ciclism Vaslui
108 Buhus Neculai Romania Vaslui XL Tura lungă: 50+ Clubul de Ciclism Vaslui
109 Onuta Alex Romania Vaslui L Tura scurtă: 30-39 Clubul de Ciclism Vaslui
110 Valeriu Voluta Romania Bucuresti M Tura scurtă: 40-49
111 Jora Petru Romania Vaslui M Tura scurtă: 30-39 CCV
112 Stavar Catalin Romania Vaslui S Tura scurtă: 40-49 Clubul Ciclism Vaslui
113 Pruteanu Cristian Romania vaslui S Tura scurtă: 40-49 Vaslui
114 Axinte Marius Romania Vaslui M Tura scurtă: 18-29 Clubul de ciclism vaslui
115 Balan Rares Romania Vaslui L Tura scurtă: 15-17
116 Дождиков Юрий Приднестровье Бендеры L Tura scurtă: 30-39
117 Onofrei Bogdan Romania Vaslui L Tura scurtă: 18-29 Clubul de ciclism vaslui
118 Vrancean Calin Moldova Cojusna L Tura lungă: 30-39
119 Voleanschi Vadim R Moldova Chisinau XL Tura scurtă: 40-49 no
120 Burdujanu Robert Romania Vaslui S Tura scurtă: 18-29 Club de Ciclism Vaslui
121 Cirlan Petru Republica Moldova or. Chisinau M Tura scurtă: 30-39
122 Ciocan Silviu Romania Vaslui L Tura scurtă: 40-49 Clubul de Ciclism Vaslui
123 Sava Mariana Republica Moldova Chisinau M Tura scurtă: Fete UROBOROS
124 Mihail Flueras Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39 Lion
125 Priguza Grigore Romania Bucuresti L Tura scurtă: 30-39 Roata Way!!!
126 Николай Голочалов Молдова Кишинев L Tura scurtă: 30-39
127 Jereghi Sergiu Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39
128 Barlianu Andrei Liviu Romania Vaslui M Tura scurtă: 30-39 Clubul de Ciclism Vaslui
129 Mogildea Sorin Mihai Romania Vaslui XL Tura lungă: 40-49 Clubul de Ciclism Vaslui
130 Pal Eugen Stefan ROMANIA VALEA LUPULUI L Tura lungă: 50+ HPM – PRO MOUNTAIN SPORTS
131 Pal Horia ROMANIA VALEA LUPULUI L Tura lungă: 18-29 HPM – PRO MOUNTAIN SPORTS
132 Evgenii Ciainac Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39
133 Mecin Alexandru Moldova Chisinau L Tura scurtă: 18-29 Sporter TEAM
134 Serghei Guzun Moldova Orhei L Tura scurtă: 30-39 Guzun Serghei
135 Grubneac Alexandru Moldova Chisinau L Tura scurtă: 40-49
136 Табак Сергей Молдова Крикова XL Tura scurtă: 30-39
137 Racu Viorel Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
138 Aleinov Nicolae Moldova Chișinău M Tura scurtă: 30-39 MTB.MD
139 Дерен Александр Moldova Bendery L Tura scurtă: 40-49 Tiraspol Race Team
140 Boiko Liubov Ukraine Chernivtsy S Tura lungă: Fete Veloman Extreme
141 Ширков Андрей Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29
142 Denis Carpov Moldova Orhei M Tura lungă: 30-39 Uroboros.
143 Svetenco Denis Молдова Soroca XL Tura scurtă: 30-39
144 Lari Sandu Moldova Chisinau M Tura scurtă: 15-17
145 Afteni Romeo Moldova Chisinau L Tura scurtă: 40-49
146 Cristei Dorin Moldova Chișinău M Tura lungă: 30-39
147 Vitalie Morei Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39 no
148 Павел Самохин Moldova Cricova M Tura scurtă: 18-29
149 Baractari Andrei Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29
150 Литвинов Алексей кишинев Молдова M Tura scurtă: 30-39 Uroboros cycling team
151 Oleinic Eugeniu Moldova Chisinau XL Tura scurtă: 30-39
152 Обицкий Сергей Молдова Кишинев L Tura scurtă: 30-39
153 Pijevscaia Alina Moldova Chisinau XS Tura lungă: Fete
154 Juncu Victor Moldova Chisinau M Tura lungă: 40-49 Lapmol MTB Team
155 Дмитрий Коваленко Молдова Тирасполь M Tura lungă: 30-39 Тирасполь
156 Alexandr Svetenco Moldova Chisinau XL Tura lungă: 30-39
157 Vostricov Nicolai Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
158 Arthur Lipciu Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29
159 Catanoi Alexandru Moldova Chisinau M Tura lungă: 30-39
160 Butunoi Adrian Romania Barlad XL Tura scurtă: 50+ Alfa Club Ciclism Barlad
161 Дидур Юлия Ukraine Odessa S Tura scurtă: Fete Palmyra
162 Gordieiev Sergii Ukraine Odessa M Tura scurtă: 30-39
163 Vlad Tonu Moldova Chisinau M Tura scurtă: 15-17
164 Irina Climova Moldova Chisinau XS Tura lungă: Fete
165 Sergiu Tataru Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39
166 Брусенский Александр Молдавия Кишинёв S Tura lungă: 30-39
167 Юзвяк Андрей M Tura lungă: 30-39
168 Bargan Adrian Moldova Chisinau L Tura scurtă: 18-29 Canyon
169 Nisenboim Igor Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39
170 Prepelitsa Liudmila Moldova Chisinau S Tura scurtă: Fete
171 Elistratov Andrei Moldova Chisinau XL Tura scurtă: 30-39 Armarket
172 Scripnic Adrian Moldova Chisinau L Tura scurtă: 18-29
173 Vlasenko Alexey Ukraine Odessa L Tura lungă: 30-39
174 Sobennicov Andrei Moldova Chisinau S Tura lungă: 30-39 MTB.MD
175 Zarickii Stanislav Moldova Ribnitsca M Tura scurtă: 30-39
176 Verlan Eugeniu Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39
177 Dubenco Vladimir Moldova Balti L Tura lungă: 30-39
178 Zabavskiy Vlad Moldova Tiraspol L Tura lungă: 30-39 TIRASPOL
179 Antosiak Iurii Russian Federation Rybnica S Tura scurtă: 50+
180 Rudnev Eugene Ukraine Odessa M Tura lungă: 30-39
181 Serghei Guzun Moldova Chisinau M Tura scurtă: 30-39 Trail Park Valea Morilor
182 Serghei Haleschi Moldova Chisinau M Tura scurtă: 18-29
183 Галаган Евгений Moldova Chisinau S Tura lungă: 30-39 MTB.MD
184 Dirul Vitalii Moldova Chisinau S Tura lungă: 30-39
185 Мамайский Олег Moldova Chisinau L Tura scurtă: 30-39
186 Rodina Anna Moldova Chisinau XS Tura scurtă: Fete
187 Лютых Андрей Moldova Chisinau L Tura scurtă: 40-49

Programul zilei:
09:00 – 10:30 Înregistrarea și livrarea pachetelor de start!
10:30 – 10:55 Brifing informațional.
10:55 – Alinierea participanților
11:00 – Start, Tura lungă
11:15 – Start, Tura scurtă
11:30 – Start, Fun – 19km.
17:00 – 17:20 Controlul rezultatelor
17:20 – Premierea

Traseul este destul de tehnic, cu urcări abrupte şi solicitante şi coborâri în viteză. Puteți alege una din cele doua ture: Tura Lunga sau Tura Scurta.

Pentru începători am creat tura FUN 19km, nu e necesară înregistrarea online și e gratuită. Deasemenea la FUN 19km sunt așteptați și alergătorii de trail.

Trebujeni, Orheiul Vechi

Parteneri XCM Orheiul Vechi